Photograph: ktsimage/Getty Images/iStockphoto

De bekende Champagne merken en Prosecco kent iedereen, maar er zijn nog veel meer bubbels en ik heb de lekkerste voor je uitgezocht.

Hieronder vind je mijn selectie, als je op de betreffende wijn klikt, krijg je nog meer info en die krijg je ook bij je bestelling. Mocht je toch liever iets anders willen, neem dan even contact met me op, in principe kan ik alles leveren. En kun je niet kiezen, dan is wellicht een mixdoos iets voor jou?

Enne, ze zijn natuurlijk niet alleen op oudejaarsavond lekker, maar ook in Wet January. Beter met mate goede wijn drinken, dan helemaal geen slechte wijn toch?

Ik bezorg donderdag- & vrijdag(-avond) in overleg op een moment dat het jou uit komt. De wijn wordt vanaf 6 flessen gratis thuisbezorgd in Rotterdam, daarbuiten in overleg. Sterke drank wordt vanaf € 100 gratis bezorgd. De vermelde prijzen zijn per fles bij een doos van 6 flessen en de bubbels kun je per 2 flessen bestellen, behalve die van Pizzolato, die gaan per 6 flessen.

Onder de bestelknop kun je makkelijk je bestelling doorgeven. Ik bevestig het dan zsm met het totaalbedrag en spreek een bezorgmoment met je af.

Mousserend

Mixdozen

Lekker > 6 flessen, één van elke bubbel, 2 wit & 2 rood > totaal € 67,50

Lekker > 12 flessen, 2 flessen van beide bubbels, 4 wit & 4 rood > totaal € 134,50

Lekker Zuid-Afrikaans > 6 flessen, 2 van elk, totaal € 98,50

Heel lekker klassiek Frans > 6 flessen, 2 van elk, totaal € 179,50

  • Brut 1er Cru Champagne NV, FrèreJean Frères, Frankrijk > 50% Chardonnay & 50% Pinot Noir, kleine producent, elegant, medium-bodied, citrus & brioche, heel fijn glas, als aperitief, maar ook bij rauwe fruits de mer

  • Le G, Château Guiraud, Bordeaux, Frankrijk > klassieke biologische blend van Sauvignon Blanc & Semillon, fris en rijk tegelijk, al jaren één van mijn favorieten, citrus, beetje vanille en kruidigheid, heel veelzijdig, echte eetwijn, lekker bij rijke visgerechten, maar ook lichte vleesgerechten, deze kun je de hele avond door drinken

  • Clos du Jaugueyron 2017, Bordeaux, Frankrijk > blend van vnl. Cabernet Sauvignon, aangevuld met Merlot & Cabernet Franc, kleinschalig en biodynamisch, zo lekker kan Bordeaux zijn, nu al goed op dronk, maar kan ook nog 10 jaar mee, lekker bij heel veel

Naast fijne wijnen lever ik ook bijzondere gin, rum, whisky, wodka, likeuren etc. Eigenlijk teveel om hier op te noemen, maar neem even contact op en ik stuur je gelijk wat opties.