Eindelijk is het dan toch echt lente en dus ook tijd voor asperges en aardbeien. Rechtstreeks van de bron in Brabant, zie de aanbieding hieronder.

Net zoals bij de 1e lockdown een jaar geleden zal ik dit de komende weken doen en ook uitbreiden met lekkernijen uit Zeeland zoals kersen, zeekraal, lamsoor, wilde zeebaars en Oosterscheldekreeft zodra hier voldoende en betaalbaar aanbod van is.

Natuurlijk blijft wijn mijn kernactiviteit, dus ik heb een paar mooie mixdozen samengesteld met voor elk wat wils. De mixdozen worden vanaf 6 flessen ook gratis thuisbezorgd. . Helaas is mixdoos 1 intussen uitverkocht, maar ik heb nog genoeg alternatieven qua lekkere instapwijnen.

Voor Moederdag kan ik eventueel een 7e (of 13e, 19e, etc…) mooie fles feestelijk verpakken met een doos en zilveren strik erom heen, helemaal voor niets. Er zijn heerlijke verse jaargangen rosé’s en andere unieke flessen, neem voor specifieke wensen even contact met me op.

Je kunt de asperges en aardbeien tot vrijdag 7 mei tot 9.00 uur bestellen en dan wordt het in de loop van de dag vanaf € 25,- gratis bezorgd in Rotterdam. Bezorging daarbuiten is in overleg ook mogelijk en wijnen kun je altijd bestellen, die worden zaterdag 8 mei overdags bezorgd of later in overleg.

Bestellen kan makkelijk via de knop onderaan en betaling gaat via een Tikkie achteraf of contant bij aflevering.

Screenshot 2021-05-06 at 11.00.25.png
Screenshot 2021-05-06 at 11.01.00.png