kerstboom pizzolato Violette goed.jpg

Cantina Pizzolato is een familiebedrijf die in Treviso, een half uurtje boven Venetië, heerlijke biologische en zelfs vegan wijnen maken. Aangezien zij middenin het gebied liggen waar ook de Prosecco vandaan komt, maken zij ook veel bubbels.

Voor de feestdagen zet ik graag de Violette Spumante Rosato in de spotlights, dat is een heerlijke bubbel van 95% Gleradruif (=Prosecco) en 5% Raboso (=een lokale blauwe druif) met een laag alcohol% van 11,5%, dus makkelijk drinkbaar.

Naast dat ‘ie natuurlijk erg lekker smaakt, zijn de flessen zelf zijn prachtig en maken deel uit van de M-Line waarbij hergebruik centraal staat. Zo zijn ze na gebruik bijvoorbeeld prima te gebruiken als karaf of vaas(-je).

Er zijn 3 formaten:

  • piccolo van 0,2 lt à € 5,25

  • ‘gewone’ fles van 0,75 lt à € 9,75

  • magnum van 1,5 liter à € 19,95

Naast deze heerlijke rosé maakt Pizzolato nog andere lekkere bubbels zoals Pinot Grigio Spumante en Prosecco Ice met een klein zoetje à la Moët Ice, maar dan voor minder dan een kwart van de prijs.

Vanaf 6 flessen (0,75 lt) is bezorging in Rotterdam en Sliedrecht gratis. Natuurlijk is bezorging in omliggende plaatsen in overleg ook mogelijk. Daarnaast kan er ook per post verstuurd worden voor € 7,95 voor 6 flessen of € 8,95 voor 12 flessen.

Bovendien zullen er komende dagen ook weer aanbiedingen zijn met mixdozen en andere bubbels uit de Champagne, Portugal, Italië en Zuid-Afrika waarmee de feestdagen nog iets leuker en lekkerder worden.

Via de bestelknop hieronder kun je direct bestellen, betaling gaat via een Tikkie of contant bij persoonlijke aflevering.